Mondo
  EXTRA
  DOWNLOAD
Plaže
Crnogorska obala je duga 293 km, ima 117 plaza ukupne dužine 73 km.

Crnogorska obala je duga 293 km, ima 117 plaza ukupne dužine 73 km. Možete birati ono što vama najviše odgovara - pješčane, kamenite ili stjenovite plaže, dugačke plaže ili male i intimne plaže, plaže sa raznim pratećim sadržajima ili netaknute rustične plaže.

Ove godine 15 plaža u Crnoj Gori imaće Plavu zastavicu, koje označavaju njihovu čistoću i visoku kategoriju. Plava zastavica će se ove godine vijoriti na Crvenoj plaži u Baru, bečićkoj “The Queen of Montenegro”, "Clubu Hotel Riviera" u Njivicama, te na ulcinjskim kupalištima “Toni Gril” i “Miami”, hercegnovskom “Yahting Club 32", na plažama “Porto" i "Cuba Libre" na Žanjicama, "Stevuzu" u uvali Dobreč, "Kalardovu" u Tivtu , budvanskom "Mogrenu 1", "Svetom Tomi" u Bečićima, “Paradizu" u Utjehi, "Tropicani" na Velikoj plaži i na ulcinjskom "Don Beachu".

ULCINJ - Ada Bojana, Velika plaža, Ženska plaža, Mala plaža, Valdanos.

BAR - Utjeha, Veliki Pijesak, Crvena stijena, Gradska plaža, Zukotrlica, Crvena plaža, Sutomorska plaža, Maljevik, Biserna obala, Kraljičina plaža.

BUDVA - Buljarice, Lučice, Petrovac, Perazića Do, Drobni pijesak, Sveti Stefan, Miločer, Kraljičina plaža, Pržno, Kamenovo, Bečići, Guvance, Slovenska plaža, Gradska plaža, Mogren, Jaz, Ostrvo Sveti Nikola .

TIVAT - Oblatno, Krašići, Plavi horizonti, Sveti Marko, Ostrvo cvijeća, Zupa, Belane, Seljanovo, Donja lastva, Opatovo.

KOTOR - Bigovo, Trsteno, Zukovo, Markov rt, Orahovac, Bajova kula, Risan, Morinj.

HERCEG NOVI - Kumbor, Igalo, Rose, Mirišta, Žanjice. (Do Žanjica, za vrijeme ljetnje sezone, saobraćaju turistički brodići iz Herceg-Novog na svakih deset minuta u periodu od 9h do 13h, a povratak je u intervalu od 17h do 20h. U jednom smjeru za kartu treba izdvojiti oko 2 eura. Iz Herceg-Novog brodići polaze sa vise lokacija. Svaki od brodića u turi obilazi plaže: Hotela "Plaža", Skvera, Tople i Galeba. Sa Izletišta Žanjic na svakih pola sata saobraćaju turisticki brodići za pećinu Plavu spilju. Za tu izletničku turu treba izdvojiti od 1 do 2 eura, u zavisnosti da li se posjećuje i obližnje ostrvo Mamula).

 
Jewel Bubbles
The Enchanted Kingdom: Elisa's Adventure